Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mai multe persoane au avut nevoie de ajutorul specializat al pompierilor militari harghiteni

Foto: ISU Harghita

Zece intervenții în situații de urgență au fost gestionate de pompierii militari harghiteni, în ultimele 24 de ore, la nivel județean, cea mai mare pondere fiind reprezentată de solicitările pentru intervenția echipajelor SMURD (șapte cazuri pentru acordarea de prim ajutor). Totodată, salvatorii au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei dintr-o curte inundată, pe o suprafață de circa 300 mp, cu apă provenită din infiltrații din sol, în municipiul Odorheiu Secuiesc. Prezența pompierilor a fost necesară și pentru degajarea a trei brazi, ce prezentau pericol de cădere, în municipiul Miercurea Ciuc.

De asemenea, în cursul serii trecute, la ora 2041, a fost solicitat, în sprijin, intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul subunităţii din municipiul Miercurea Ciuc, pentru transportul unei persoane supraponderale, de la apartamentul situat la primul etaj al unui bloc, la ambulanţa SAJ. Pacientul, în vârstă de 61 de ani, a fost preluat şi transportat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, în acest sfârșit de săptămână, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.