Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noi rezultate înregistrate de poliţiştii harghiteni pe linie de petarde, artificii şi pocnitori

Foto cu caracter ilustrativ

 

Aproape 300 de articole pirotehnice au fost confiscate de poliţişti, la Atid, de la o societate comercială şi de la un localnic.

La data de 28 decembrie 2020, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite cu materiale pirotehnice, desfăşurată pe raza comunei Atid, poliţiştii harghiteni au confiscat aproape 300 de astfel de obiecte.

Astfel, pentru exploatarea unor date şi indicii cu valoare operativă, poliţiştii au procedat la efectuarea unui control corporal în cazul unui localnic de 16 ani, asupra căruia au fost descoperite 164 de articole pirotehnice, situaţie în care cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 126/1995, cu amendă de 2.500 de lei.

Alte 120 de asemenea materiale au fost descoperite de poliţişti în urma unui control efectuat la o societate comercială din comuna Atid, care nu era autorizată în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *