Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziții acasa la două persoane din zona Ciucului. Hoții au țintit casele de vacanță

Un bărbat şi o femeie, sunt bănuiţi de „spargerea” a cel puţin 4 căsuţe de vacanţă din zonele Sântimbru Băi şi Mădăraş. Electronice, scule-unelte, telefoane mobile, bani şi alte bunuri au fost ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii efectuate la cele două persoane din zona Ciucului.

Callender_June272013-4Pe 10 ianuarie, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Miercurea-Ciuc au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat din comuna Leliceni şi la concubina acestuia, în municipiul Miercurea-Ciuc.

În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un televizor, două laptopuri, un DVD player, patru DVD-uri, o bormașină, un motoferăstrău, o autofiletantă, șase telefoane mobile, un sistem de boxe audio cu amplificator, o trusă de scule, o rangă, o cheie franceză și 1.752 de lei.

Despre banii şi bunurile descoperite există suspiciunea rezonabilă că acestea au fost sustrase din 4 căsuţe de vacanţă din Sântimbru Băi şi Mădăraş, în perioada 23.11.2017 – 02.01.2018.

Astfel, faţă de G.A. de 36 de ani, din comuna Leliceni,organele de cercetare penală ale Poliţiei au luat măsura reținerii pe 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de 11.01.2018 acesta să fie prezentat Instanței de Judecată cu propunerea de arestare preventivă, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.