Polițiștii din Vlăhița au depistat, într-o oră, doi tineri ce conduceau fără permis

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 4 iunie 2024, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vlăhița, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un vehicul de tip scuter ce nu avea montate placuțe cu numere de înmatriculare.

Polițiștii au efectuat verificări în bazele de date ale Poliției Române în urma cărora a rezultat faptul că scuterul în cauză nu este înmatriculat sau înregistrat, iar tânărul nu este posesor al unui permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Aproximativ o oră mai târziu, polițiștii au depistat un alt tânăr, tot de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, în comuna Căpâlnița, fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
Au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  • informații furnizate de PJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy