Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria comunei Remetea scoate două posturi la concurs

Primăria comunei Remetea, județul Harghita, organizează organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a următoarelor  funcţiilor contractuale, de execuție,  temporar vacante,

  •  educator puericultor, grad profesional II, studii S, în cadrul Compartimentului asistență socială – Serviciul social de zi creșă – un post (click AICI pentru detalii)
  •  muncitor, cu atribuții de șef S.V.S.U., studii S, în cadrul Compartimentului de pază și situații de urgență – un post (click AICI pentru detalii)

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Primăria comunei Remetea, piața Cseres Tibor nr. 10, județul Harghita, telefon 0266352101.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.