Primăria municipiului Miercurea Ciuc se pregătește de lansarea „Cloud Youth Festival”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercurea Ciuc își plătește o datorie veche față de tinerii din oraș. Între 6-8 mai, în Parcul Central, îi invităm la un festival care este dedicat în totalitate tinerilor, și la organizarea căruia ei înșiși trebuie să contribuie. „Cloud Youth Festival” se adresează generației Z prin discuții, spectacole, evenimente sportive, concerte. 

De generația Z aparțin cei născuți între 1995–2009, cunoscuți și sub numele de „nativi digitali”. Generația Z este diferită de generațiile anterioare prin faptul că utilizarea tehnologiilor digitale joacă un rol esențial în viața lor de zi cu zi.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc acordă prioritate creării unui eveniment de nișă pentru tineri. În cadrul festivalului tinerii sunt așteptați cu concerte și diferite programe educaționale și de distracție. Vor avea parte și de un colț al artiștilor, va fi amenajat o zonă de relaxare și va avea loc și un târg de artizanat pentru tineri. Cloud Youth Festival este denumit după „nativii digitali”: generația Z își stochează o mare parte din experiențe în cloud.

Programele educaționale vor fi susținute în limba maghiară, iar pe scena amenajată în acest scop  vor apărea DJ-uri și formații locali (Dj BRNY, Dj Hunnay, Dj Raymi, Dj Bashkin, precum și Dispersit, Nem Trio, Dóra și Bagázs, Puppets, Josh Moograin și Blass Band).

Vor avea loc activități și activități sportive: un maraton de baschet și o alergare comunitară – aceasta din urmă în parteneriat cu Running Festival Miercurea Ciuc. Înscrierile pentru evenimentele sportive încep astăzi, 12 aprilie.

Intrarea la programe este gratuită.

  • informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea Ciuc

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy