Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul municipiului Toplița, Dumitru Olariu, întâlnire de lucru cu cetățenii de pe străzile Stejarului și Fânațelor

Joi, 3 iunie 2021, primarul Dumitru Olariu, alături de o echipă a Primăriei municipiului Toplița  s-a întâlnit cu localnicii de pe străzile Stejarului și Fânațelor.
Pe strada Stejarului au fost ridicate următoarele probleme: decolmatarea și lărgirea șanțurilor de scurgere a apei pluviale, amplasarea de hidranți și extinderea rețelei de canalizare.
Pe strada Fânațelor s-au semnalat următoarele necesități: repararea drumului de acces de la biserică spre cimitirul Călimănel, valorificarea turistică și istorică a pietrelor funerare vechi din Călimănel, amplasarea unui tub de captarea a apei pluviale ce coboară de pe drum, montarea de parapeți în fața casei din curba de la Anadis pentru protejarea acesteia de accidente, înlocuirea căminului de apă din zona curbei de la Anadis, decolmatarea și repararea șanțului de scurgere a apei pluviale, repararea și consolidarea zidului de susținere din curba de la Călimănel.
„Le mulțumim tuturor pentru participare și implicare. Îi asigurăm pe toți locuitorii străzilor Stejarului și Fânațelor că, problemele semnalate de dânșii au fost aduse spre cunoștință compartimentelor de specialitate și se încearcă remedierea tuturor problemelor semnalate cât mai repede cu putință.”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Toplița.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *