Pile electrice de unghii

0

Articol disponibil în: Română

Dacă DIY-ul este opțiunea preferată pentru manichiură și pedichiură, o modalitate de a vă actualiza procesul este utilizarea unui burghiu profesional pentru unghii, cunoscut și sub numele de fișier electronic sau fișier de manichiură electrică, care va da unghiilor de pe mâini și degetele de la picioare un aspect imită ceea ce ați primi la salon. 

Fișierele electronice sunt destinate experților, nu începătorilor – accelerează procesul, oferind în același timp precizie manichiurii-pedichiurii dvs. Un set de unelte electrice de manichiură funcționează atât pe unghiile false, cât și pe cele naturale: vă pot fila și modela unghiile, vă pot îndepărta cu ușurință gelul, vă pot scoate unghiile acrilice acasă, vă pot tăia cuticulele și vă vor lustrui calusurile direct la netezire.

Dar, deși vă pot facilita mani / pedisul la domiciliu, dacă nu aveți experiență în utilizarea unuia sau nu sunteți bine versat în detalii, puteți ajunge să nu obțineți rezultatul dorit sau mai rău, deteriorându-vă unghiile și rănindu-vă. 

Iată câteva sfaturi importante de știut înainte de a pune un deget pe un burghiu profesional pentru unghii:

 

  1. Alegeți burghiul potrivit pentru lucrare. Biții sunt ceea ce vă permite să vă modelați și să vă filmați unghiile și vin într-o varietate de forme, dimensiuni, materiale și granule. În timp ce unele grăsimi au mai multe funcții, unele sunt specifice anumitor scopuri (de exemplu, vârful butoiului face umplerea tăieturii și modelarea unghiei, dar nu îl puteți folosi pentru depunerea cuticulelor), așa că educați-vă asupra bucăților înainte de a începe.
  2. Alegeți setarea și viteza potrivite. Opțiunile înainte sau înapoi de pe mașină sunt specifice mâinii dvs. dominante – folosiți înainte dacă sunteți dreptaci și întoarceți dacă sunteți stângaci (opusul nu va arunca cuiul!). Practica este perfectă când vine vorba de viteză: prea repede și îți poți deteriora unghiile; prea lent și nu veți obține rezultatul dorit. 

Totuşi, viteza nu este nimic fără cuplu. Cuplul este un factor cu adevărat important în e-filing. Cuplul este puterea de rotație în spinul propriu-zis. La fel cum o forță liniară este o împingere sau o tracțiune, cuplul poate fi gândit ca o răsucire. Este o forță de răsucire care determină rotația în primul rând și determină cât de ușoară este rotația. 

Un fișier electronic fără cuplu și fără putere de rotație va încetini și se va lupta atunci când este aplicat pe o suprafață și veți observa o scădere audibilă a pasului pe mașină. Un fișier electronic bun ar trebui să mențină aceeași viteză și putere de rotație, indiferent dacă se învârte în aer, se depune pe gel sau se depune pe acril.

 

  1. Căutați o pilă electronică care are un motor inteligent care se reglează pe măsură ce lucrați. Adesea, tehnicienii care au un fișier electronic cu cuplu scăzut aplică mai multă presiune sau măresc viteza pe mașină pentru a compensa pierderea puterii de depunere, însă chiar această acțiune poate duce la căldură, deteriorarea plăcii unghiei și altele. potențiale leziuni ale clientului. 

Cu un fișier electronic de înaltă calitate este nevoie doar de o atingere ușoară, iar biții și motorul fac toată treaba pentru dvs. Așadar, nu vă fixați pe un anumit număr RPM, deoarece într-adevăr nu este un factor determinant bun al puterii. Căutați și întrebați și despre puterea de rotație (cuplul).

Ei bine, nu vieţi în adevăratul sens al cuvântului, dar salvează membre și cariere. Dar „E-files Save Lives” ar face un tricou minunat, nu crezi? Știați că tehnicienii unghiilor care depun mâna pentru întreaga lor carieră sunt mult mai predispuși să dezvolte sindromul tunelului carpian, artrita și alte afecțiuni legate de nerv / tendon / articulație ca urmare a uzurii pe corpul lor? 

Toate acele mișcări și mușchi pe care le punem în braț și în mână, în timp ce depunem mâna, își iau efectul în timp. E-filing este o modalitate excelentă de a permite unui instrument avansat să facă treaba pentru dvs. Nu numai asta, dar puteți fi mult mai precis și mai eficient.

Cu un fișier manual, sunteți limitat la o singură suprafață plană care poate fi dificil de manevrat în zone înguste – cum ar fi în jurul zonei cuticulelor și a pereților laterali. De asemenea, poate fi mult mai intensă forța de muncă pentru îndepărtarea produsului vechi și ridicarea cu un dosar obișnuit. 

Deoarece fișierele electronice și biții au devenit atât de specializați, suntem acum capabili să facem un serviciu complet de la început până la sfârșit cu mai puțin efort fizic, mult mai multă precizie și chiar mai multă eficiență.

Un fișier electronic poate face tot ce poate face un fișier manual și de 10 ori mai mult. În plus, mâna, încheietura mâinii, brațul și umărul vă vor mulțumi.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy