Prinşi în flagrant de doi vecini, cu un admirabil spirit civic, în locuinţa unui localnic din comuna Suseni, doi bărbaţi, având cuţite, i-au ameninţat pe săteni, iar un al treilea a sărit pe geam şi a fugit

0

Articol disponibil în: Română

Cei doi, opriţi cu un foc de armă cu bile de cauciuc de către unul dintre cetăţeni, au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie prezentaţi Instanţei cu propunerea de arestare preventivă

La data de 15.09.2015, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Gheorgheni a fost sesizată de către un localnic despre faptul că a surprins trei persoane care au pătruns prin efracție în locuința unui concetăţean, în timp ce acesta nu se afla acasă.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate a stabilit că, în imobilul ce aparţine lui K.B., de 65 de ani, au pătruns prin efracție trei bărbaţi, cu scopul de a sustrage bunuri, aceştia fiind surprinşi în flagrant de T.L. şi P.V.C., în timp ce scotoceau prin locuință.

La acest moment unul dintre suspecţi a sărit pe un geam şi a fugit, iar ceilalţi doi, având cuţite asupra lor, au reacționat violent şi i-au amenințat pe cetăţeni, situaţie în care unul dintre aceştia a folosit o armă cu bile de cauciuc, deţinută legal, trăgând un foc în direcția agresorilor.

Poliţiştii i-au identificat pe cei în cauză, G.R.P. de 18 ani, G.M. de 22 de ani şi G.T. de 17 ani, toţi din municipiul Gheorgheni.

Primul dintre aceştia a fost mai întâi transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, suferind o leziune superficială în zona umărului stâng ca urmare a împușcăturii, iar mai apoi a fost reţinut pe 24 de ore împreună cu cel de-al doilea, ambii urmând să fie prezentaţi Instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, la data de 16.09.2015, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, fiind desfăşurate în continuare activități specifice în vederea depistării celui de-al treilea.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy