Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Reabiliatarea școlilor: urmeză Liceul Tehnologic „Kós Károly”

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

În rândul clădirilor de instituții de învățământ reabilitate din fonduri europene urmează clădirea Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Contractul de execuție a fost semnată pe data de 24 iunie 2020.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea generală a Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Valoarea contractului încheiat cu firma locală Tectum Company S.A. este 5,03 de milioane de lei, din care 3,05 de milioane reprezintă contribuția Uniunii Europene, 466,4 mii de lei contribuția de stat, iar restul va fi asigurat din bugetul local.

Lucrările cuprind reabilitarea termică totală a clădirii, reabilitarea rețelelor electrice, de încălzire, de apă și canal, renovarea încăperilor, precum și instalarea panourilor fotovoltaice. Durata contractului este 6 luni, și execuția lucrărilor va începe în luna iulie.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.