Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șofer teribilist! A încercat să fugă de polițiști pentru că era beat la volan

La data de 11 iulie 2021, în jurul orei 22:00, Poliția Orașului Bălan a fost sesizată telefonic despre faptul că, pe strada 1 Decembrie din localitate circulă un autoturism la volanul căruia se află o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

„Patrula de siguranță publică aflată în serviciu s-a deplasat imediat în zonă, iar poliţiştii au folosit semnalele luminoase ale rampei autospecialei de serviciu, autovehiculul respectiv fiind oprit în zona centrală a oraşului.

În acel moment, de la volan a coborât un bărbat care a fugit în spatele unei clădiri din apropiere, unde a fost prins şi imobilizat de poliţişti.

Bărbatul, identificat în persoana unui băcăuan de 42 de ani, emana o puternică halenă alcoolică, însă a refuzat să se supună testării alcoolscop, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, în vederea recoltării de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că persoana respectivă figurează cu permisul reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în funcţie de evoluţia cercetărilor şi de rezultatele analizelor toxicologice urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *