Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Solicitare aviz de gospodărire a apelor pentru „Punerea în siguranță subtraversare pârâu Hodoș cu conducta Dn 700 Hetiur – Iașu în zona Nicolești, jud.Harghita”

Aceasta informare este efectuată de: SNTGN Transgaz SA, cu sediul in Medias, str.P-ta C.I.Motas nr.1, care intenţionează să solicite de la A.B.A. MURES aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „Punerea în siguranță subtraversare pârâu Hodoș cu conducta Dn 700 Hetiur – Iașu în zona Nicolești, jud.Harghita”,  propus a fi amplasat în localitatea Nicolesti, in extravilan

Aceasta investiţie este nouă.

Se va realiza un troson de  conductă  nouă de transport gaze care va înlocui subtraversarea existentă care subtraverseaza cursul de apă Hodos.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.