Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Unde a fost găsită o fata de 13 ani din Tușnad, după ce părinții i-au anunțat dispariția la poliție

Foto cu caracter ilustrativ

 

Sesizaţi despre dispariţia unei fete de 13 ani, din comuna Tuşnad, poliţiştii au găsit-o în comuna Lunca de Jos, împreună cu „prietenul” ei cu 10 ani mai în vârstă.

La data de 12.08.2020, în jurul orei 18:30, Postul de Poliţie Tuşnad a fost sesizat de un localnic despre faptul că o minoră de 13 ani, din comuna Tuşnad, a plecat de acasă fără să anunţe pe nimeni şi nu se cunoaşte locaţia în care se află.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că, în timp ce se afla singură la domiciliu, minora a părăsit voluntar locuinţa, luând asupra sa telefonul mobil şi certificatul de naştere.

În scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii au obţinut date şi indicii rezonabile cu privire la posibilitatea ca minora să fi plecat împreună cu „prietenul” ei, un consătean de 23 de ani.

Poliţiştii au procedat la eliminarea pistelor neconcludente şi la documentarea ipotezelor probabile, astfel încât s-a reuşit stabilirea traseului celor doi, aceştia fiind găsiţi în aceeaşi zi la domiciliul unui localnic din comuna Lunca de Jos, rudă cu „prietenul”.

Minora a fost preluată de poliţişti în siguranţă şi încredinţată nevătămată familiei, fără să fi fost victima vreunei infracţiuni.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *