Accidente rutiere pe fondul consumului de băuturi alcoolice

0

Articol disponibil în: Română

Conducător auto, cu 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistat de poliţişti în traficul rutier la Gheorgheni

La data de 11.11.2015, în cadrul unei acţiuni pe linia supravegherii şi controlului traficului rutier, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni l-a identificat pe N.J. de 39 de ani, din comuna Joseni, care a condus un autoturism pe ruta Joseni – Lăzarea – Gheorgheni, respectiv D.J. 126 şi D.N.E. 578, având 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.

Accident rutier produs la Odorheiu Secuiesc din cauza neatenţiei în conducere, pe fondul consumului de băuturi alcoolice

La data de 10.11.2015, la ora 15:49, J.L. de 43 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rakoczi Ferenc din localitate, dinspre comuna Feliceni, pe fondul neatenţiei în conducere, având 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în staţionare în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy