A Hargita megyei csendőrfelügyelőség által szervezett tevékenységek a román csendőrség megalakulásának 174. évfordulója alkalmából

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A román csendőrség megalakulásának 174. évfordulója alkalmából a Hargita megyei csendőrök a közösségnek szánt tevékenységek szervezésével ünnepelnek.

Április 3-án, szerdán 10.00-13.00 óra között a csendőrség különböző bevetéseken használt technikáit és anyagait bemutató tevékenységekre kerül sor.

A tevékenységek egyidejűleg zajlanak majd a megye több településén: Csíkszereda (Központi Park), Maroshévíz (Központi Park), Gyergyósuentmiklós (Központi Park), Székelyudvarhelyen pedig a Marin Preda Líceumban.

„Ebből az alkalomból állunk rendelkezésükre, ha többet szeretnének megtudni arról, hogyan csinálhatnak karriert a román csendőrségnél” – közölte a Hargita megyei csendőrfelügyelőség.

2024. április 3-án, a Román Csendőrség Napja alkalmából ünnepi ülést tart a Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség.

Ezekkel a tevékenységekkel a polgárokkal való közvetlen kommunikáció kialakítása a cél, az intézményi átláthatóság fogalmának erősítése, valamint az intézmény nyitottságának demonstrálása a helyi közösség felé.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy