„Én NEM szavazok!”; „NE SZAVAZZ! MIÉRT KELL BOJKOTTÁLNI A SZAVAZÁST”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Több szavazásra jogosult személy elhatározta, hogy bojkottálja a választásokat. Indokaikat az alábbiakban olvashatják egy szerkesztőségünkhöz érkezett, semmilyen párthoz nem tartozó polgár által aláírt és felvállalt levélben.

„Én NEM szavazok!”

Ki vagyok én? „Senki”. Tulajdonképpen nem számít, hogy ki vagyok. Egyszerű, szavazati joggal rendelkező román állampolgár vagyok, pontosan mint te. Csakhogy és ezen a vasárnapon (2016 december 11-én) azt választom, hogy nem szavazok, mert megvan az a jogom is, hogy nemet mondjak. NEM! Nem értek egyet egyetlen jelölttel sem és egyikük sem képvisel engem.

Elegem van abból, hogy a kisebbik rosszra szavazzak, vagy arra a bohócra, amelyik szebben hazudik.

Elegem van abból, hogy 27 éve a politikai pártok csak bűnügyi söpredéket termelnek, átállítva bárkit romlott rendszerükbe, amelyben a „pártérdek” megelőz bármely országos érdeket. Mint ahogy gátlástalanul tönkreteszik, eladják, kirabolják ezt a csodálatos országot és egyre jobban megalázzák a népet. Mi pedig hallgatunk, tűrünk, megszorítjuk a nadrágszíjat és templomokban imádkozunk irgalomért, mert talán túl bűnösek vagyunk.

Nemcsak a bűnözők jelöltetik magukat. Független jelöltek is vannak, akik megígérik a csillagos eget. Ők tulajdonképpen MINDENT megtesznek, hogy a választói listára kerüljenek és megszavazzák őket. Azt kevés szavazó tudja, hogy ezek a független jelöltek komoly pénzügyi és erkölcsi kompromisszumokba kénytelenek bocsátkozni ahhoz, hogy vajmi csekély esélyük legyen bejutni a parlamentbe. mert az egész jelöltállítási rendszer úgy van kigondolva, hogy tisztességes módon lehetetlenség betölteni a feltételeket. Nagyrészüket külföldi szervezetek támogatják, amelyeknek minden csak nem román nemzeti érdekeik vannak.

Az egész rendszert átitatja a korrupció, a maffia, minden szinten. Nem számít kire adod voksodat, csak az számít, hogy ők nyugtázzák a szavazatodat, amellyel továbbra is megengeded, hogy lopjanak. A szavazási rendszer értelmében, aki szavazati monopóliummal rendelkezik, annak vannak jelen a képviselői a szavazatszámlálásnál és a csalásnál.

A jelenlegi romániai politikai rendszerrel az élen minden rendszer komoly szerkezeti változtatásokra szorul, amelyek által azok akik minket nem képviselnek félreállíttatnak, a károkat visszafizetik, és a nemzet sorsa jobbra fordul. Alternatíva lehet a direkt demokrácia vagy az érdemeken alapuló vezetés. Romániának helyreállításra van szüksége, egy új kezdetre, amikor a hibáinkat nem ismételjük.

Bojkottálni fogom a választásokat, mert az én jogom, hogy NE fogadjam el az árulókat, bűnözőket és idegeneket jövőm meghatározóiként.

Tisztelettel

Ioana Destro- a lelkiismeretes románokkal együttérző román nő

MI NEM SZAVAZUNK TÖBBÉ RÁTOK, NEM AKARUNK TITEKET!

NE SZAVAZZ! MIÉRT KELL A SZAVAZÁST BOJKOTTÁLNI

  1. Nem hiszek a képviseleti demokráciában (a politikusok egyoldalúan döntenek sorsunkról és gyermekeink sorsáról, a polgárok megkérdezése nélkül)
  2. Bármit „választanál” Románia tulajdonosai (két vagy három bábu, akik a külföldiek szája ízére hozza a törvényeket, másként nem jutnának hatalomra) által jóváhagyott listáról választasz
  3. Egy hazafinak soha nem lesz esélye jelöltetni magát, mert a tévécsatornák a helyi és nemzetközi maffia gengsztereit engedik adásba. Hogyan ismerhetné meg ez a nemzet a hazafiakat, ha nincs „bejárásuk” a tömegtájékoztatásba?
  4. Az eredmény az utóbbi 26 év eredményével lesz azonos. Egy PSD-ALDE-PRU-UNPR vagy egy PNL-PMP-USR-ANR kormány. Hol itt a változás?
  5. „A választottak” (régi vagy friss politikusok) nem kérdezik meg a polgárokat, továbbra is egyoldalúan döntenek, azokat a törvényeket szavazzák meg, amelyeket az őket hatalomra juttatók kérnek (az utóbbi 26 év történelme ezt mutatja)
  6. A semmis szavazat a legfenségesebb bohózat. Újra törvényesíti a jelenlegi rendszert. A szavazástól való elmaradás az katasztrófát jelent a politikai osztály számára! Azt jelzi, nincs akire szavazzunk. Ha megtagadjuk a szavazást a gépezetük megáll, nem mondhatják, hogy minket képviselnek. Az urnáktól való távolmaradás egyetlen módja a választási csalás bizonyításának. Ha a szavazáson megjelenőként szerepel a neved, világos, hogy valaki szavazott helyetted. ha elmész szavazni, nem tudhatod, hogy érvényesítették-e a szavazatodat, talán helyettesítették vagy még egy pecsét rányomásával érvénytelenítették. Nekik csak a jelenlétre van szükségük, a szavazatok számára és nem számít kire szavazol! Nem akarunk több képviseleti demokráciát, hanem közvetlen, résztvevői demokráciát akarunk, hogy a legjobbakból választhassunk, a hivatásos hazafiak közül valakit az ország élére, hogy mi szavazzuk meg a fontos törvényeket (meritokrácia)!

A szerkesztőség megjegyzése: mi a szavazati részvételt támogatjuk, bár kiadványunk kisebbségben van ezzel a véleménnyel, mert az utóbbi választások óta világos, hogy az emberek az urnáktól való távolmaradás mellett döntöttek. tetszik vagy nem, a szerkesztőségünk címére érkezett fent olvasható vélemény a többség véleményét tükrözi.

Iosub Robert

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy