Halálos közúti baleset Kápolnásfaluban. Egy 28 éves férfi életét vesztette

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 január 3-án, 22:04-kor Szentegyháza rendőrségét arról értesítették a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy Kápolnásfalu területén közúti baleset történt, melynek során egy személy életét vesztette.

„Az ellenőrzést követően kiderült, hogy aznap este egy 38 éves kápolnásfalui férfi egy mezőgazdasági traktort vezetett a fent említett település területén. A járműben egy másik, 28 éves férfi is tartózkodott, aki egy adott pillanatban elvesztette egyensúlyát és kiesett a traktorból, súlyos sérüléseket szerezve. A sérültet elsősegélyben részesítették, a helyszínen levő mentősök megállapították a férfi halálát. A kormánynál levő férfi folytatta útját, elhagyva a tett helyszínét, később a rendőrök megtalálták. Az alkoholszonda 0,71 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott, amiért a férfit a székelyudvarhelyi városi kórházba kísérték biológiai próbavételre. Ugyanakkor megállapítást nyert, hogy a traktort vezető személynek nincs járművezetői jogosítványa”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Büntetőeljárás indul jogosítvány nélküli vezetés, gondatlanságból okozott emberölés, a tett helyszínének elhagyása, ittas vezetés miatt. A baleset elkövetőjét 24 órára őrizetbe vették, előzetes letartóztatás javaslatával.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy