Kétszer is riasztották az Olt készenléti felügyeletet

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2016 augusztus 9- én du. öt óra hat perckor egy csíkszeredai Szék utcai ház pincéjében történt tűzesethez riasztották a készenléti felügyeletet. A pincében valószínű rövidzárlat miatt keletkezett a tűz, amelyet a helyszínre érkező csíkszeredai tűzoltóság ötfős csapata lokalizált és hatástalanított, 18:30- ra sikerült a tüzet teljesen eloltani. A tűzesetben megégtek elektromos és háztartási berendezések, bútor és ruhanemű, valamint a pincébe vezető bejárati ajtó. A tűzoltás során sikerült megmenteni 300.000 lej értékű anyagi javakat, a keletkezett kár 10.000 lej érétkű.

Ugyanezen a napon, este kilenc előtt néhány perccel a korondi Főutcába hívták az Olt készenléti felügyeletet, ahol két lakóház pincéjét árasztotta el a felhőszakadás következtében keletkezett víz. A helyszínre érkező székelyudvarhelyi tűzoltók a motoros szivattyú segítségével kiszivattyúzták a vizet a két lakás pincéjéből, valamint egy másik udvarról is. A beavatkozás este 11- kor ért véget.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy