Négy kollégától búcsúztak a Hargita megyei csendőrök

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A nyugdíjazási ceremónia hivatalos momentumait követően a főfelügyelő felolvasta mindegyikük tevékenységi történetét, majd a négy altiszt, Valentin Ioance, Gheorghe-Ioan Voslaban, Mihai Ciubotariu és Gabriel Catalin Sabau becsület plakettet és kiválósági okleveleket kapott odaadásuk, szakszerűségük, állhatatosságuk és hűségük jutalmául.

„Négy társunkat ünnepelni vagyunk ma itt, akik szegre akasztják a fegyvert katonai szóhasználattal élve, és egy új útra lépnek, amelyen több idő jut majd a családra, mint az utóbbi 25 évben, amikor az országos közrendfenntartó erőknél teljesítettek szolgálatot. Személyesen is szeretném megköszönni és elmondani, büszke vagyok, hogy a bajtársuk lehettem, megtisztelő volt a felettesüknek lenni. Hosszú nyugdíjas éveket kívánok, kívánságaik teljesülését, amelyeket talán eddig félretettek a polgárok szolgálata érdekében”, hangzott Iamandi Dan alezredes köszöntője.

Ezt követően szót kértek a búcsúzók is. szavaik közös jellemzője a meghatódottság volt.

„Köszönöm az irántam tanúsított türelmet. Egy motiváló hatású mondatra emlékszem, amikor egy általam hozott döntésre valaki azt mondta, hogy ’na ez az igazi Ciubotariu, akit megismertem’”, mondta Mihai Ciubotariu.

„Tisztelt kollégák! Elérkezett a búcsú ideje, egy emberöltőt töltöttünk együtt. Ami volt azt láttuk, ami van azt látjuk, ami következik azt majd meglátják. Csak bátran előre, Ionica!”, mondta Gheorghe- Ioan Vosloban.

„26 évvel ezelőtt vonultam a Belügyminisztérium kötelékébe. Eljött a búcsúzás ideje”, mondta Gabriel Catalin Sabau.

„Mit is mondhatnék, meg vagyok hatódva. Számos megható esemény van az ember életében: a születésünk, a kicsengetés, a házasságkötés, az első gyerek születése. És eljön az idő amikor egy közösségtől kell búcsút venni, amely befogadott és amelyiknek ezt most megköszönöm és most elbúcsúzok tőle. Adja Isten, hogy még más momentumokban is legyen részem. Köszönöm az együtt töltött szép perceket”, búcsúzott Ioance Valentin.

Új útjuk kezdetén, mi Hargita megyei csendőrök Boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy