Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A rendőrség a közúti forgalomban azonosította a faanyag többszörös törvénytelen szállításával gyanúsított hetvenes férfit

 

2021 május 17-én, a korábban végzett kutatási és vizsgálati tevékenységek révén nyert operatív értékű adatok és gyanúokok alapján a Hargita megyei rendőrség akciót szervezett az erdészeti bűncselekmények megelőzésére és leküzdésére Gyergyóremete községben.

„E tevékenység során azonosították azt a 71 éves helyi lakost, aki a 153/C jelzésű megyei úton egy tűzifával megrakott kisteherautót vezetett, és megalapozott a gyanú, hogy többször fordult ugyanazzal a kísérő levéllel”, közli a Hargita megyei rendőrség.

A szóban forgó személytől elkoboztak 3,5 köbméter faanyagot, és a 171/2010-es törvény értelmében 1.000 lejre bírságolták.

Ugyanakkor a rendőrség tovább vizsgálódik a szóban forgó személy törvénytelen tevékenységének kiderítése és szükséges törvényes intézkedések alkalmazása érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.