Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuitorii din Gheorgheni vor deveni sclavii caloriferelor în această iarnă

Locuitorii din Gheorgheni – Harghita, unde sunt cele mai micii salarii din România, vor munci în această iarnă pentru căldura din calorifere… asta dacă o vor avea și așa aberant de scumpă cum va fi ea.
În urma unor decizii foarte inteligente luate de Primăria din Gheorgheni  în colaborare cu o firma cu acționariat din Ungaria au aranjat agentul termic caloriferde l-au zăpăcit. Locuitorii orașului Gheorgheni au parte de gigacalorie la spectaculosul preț de 381 lei, în timp ce la București, unde salariile sunt și de trei ori mai mari ca la Gheorgheni, gigacaloria costă 186 lei.
Ce vor face oamenii din Gheorgheni la iarnă? Vor renunța la căldură sau vor reduce de la mâncare, medicamente și alte cheltuieli strict necesare?
Întrebări la care nu prea e nimeni dispus să răspundă, cu atât mai puțin cei care au cerut și primit votul oamenilor din Gheorgheni.
Problema și mai mare este că încă nu se știe ce va fi cu căldura în Gheorgheni deoarece firma care administra agentul termic a rămas fără contract, primăria ar vrea să facă un departament care să preia activitatea de termie dar nu are plafon de salarii, o firmă a primăriei de asemenea nu poate prelua fără licitație concesiunea sistemului termic iar iarna nu numai că bate la ușă, dar deja a pășit pragul.
Sperăm ca în zilele următoare să reușim să venim și cu răspunsuri concrete din partea administrației de la Gheorgheni dar și din partea firmei care a asigurat până acum agentul termic. De la ambele părți așteptăm răspunsuri.

Iosub Robert
Un comentariu la “Locuitorii din Gheorgheni vor deveni sclavii caloriferelor în această iarnă

  1. judas

    Minciuni!Sunteti un „ziar” de doi lei.Se simte scopul acestui site,daca ar trebui sa râmâneti pe piata,fara ajutor de stat,ati disparea in doua zile.

    ADMIN: Care e minciuna ? Ce ajutor de stat ? … Daca tot criticati fiti mai explicit sa inteleaga lumea ce vreti sa spuneti …

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.