Post vacant de manager de proiect în cadrul Consiliului Județean Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dacă dispui de cunoștințe în domeniul proiectelor finanțate de către Uniunea Europeană, atunci ești persoana ideală care poate ocupă funcția de manager de proiect în cadrul Consiliului Județean Harghita, pentru derularea activității specifice de implementare a proiectului câștigat de instituție, în cadrul programului Interreg Europe – proiectul RuralGrowth.

Ești persoana ideală dacă ai spirit de inițiativă și ești comunicativ, ești precis și îți place să desfășori o activitate minuțioasă, ai spirit de echipă, poți să desfășori o activitate în mod individual sau în condiții de stres. Contractul de muncă pe perioadă determinată cuprinde un program zilnic de șase ore pe zi.

Dacă acest anunț ți-a stârnit interesul, documentația dosarului de înscriere la concurs trebuie depusă până la data de 26 august la sediul consiliului județean – Miercurea-Ciuc, Piața Libertății, nr. 5, birou 132. Documentația și informații suplimentare poți obține la Biroul de resurse umane din cadrul instituției. Mai multe informații: biroul 132, respectiv la numărul de telefon 0266-207700, interior 1408 sau 1406, sau pe pagina de web http://hargitamegye.ro/allashirdetes.html.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy