Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Senator UDMR, afirmație șocantă la postul public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea

Foto: Stiri de Cluj

 

Este justificată amenințarea cu moartea în condițiile în care ați deschis procese împotriva autorităților din Covasna, este răspunsul senatorului Laszlo Attila la întrebarea jurnalistului Dan Tanasă, candidat AUR la alegerile parlamentare.

Prezent la emisiunea de dezbatere electorală de la postul public de televiziune, Dan Tanasă l-a întrebat pe senatorul Attila cum comentează amenințările cu moartea pe care le primește de la etnicii maghiari din Covasna pentru că are o activitate intensă în zona societății civile și câștigă procese în instanță. De asemenea, Tanasă a adăugat că actualul președinte al CJ Covasna a declarat presei că jurnalistul este un mâncător de unguri.

Îmi cer scuze pentru acest fapt, dar din câte am înțeles ați deschis peste 200 de procese împotriva autorităților din Covasna„, a răspuns senatorul Laszlo Attila, dând de înțeles că amenințarea cu moartea este justificată în acest caz.

Dan Tanasă, președintele Asociației Civice pentru Demnitate în Europa și jurnalist independent deschide lista din județul Mureș a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare. Apărarea românilor din Covasna, Harghita și Mureș în special, dar și a intereselor românești la nivel național reprezintă obiectivul lui Tanasă.

dolinex


Un comentariu la “Senator UDMR, afirmație șocantă la postul public de televiziune: Este justificată amenințarea cu moartea

 1. Pensionar

  ” Este justificată amenintarea cu moartea ”
  Dacă titlului articolului i-ați fi pus semnul întrebării ( ?), ati fi fost ” acoperită „, profesional, moral cât și juridic !
  Afirmația dv.” dând de înțeles ” nu poate decat să lase loc interpretărilor, deloc favorabile !
  Iar vorba unui secui nonagenar, m-a convins : ” Nu trebuie să ne iubim, TREBUIE SĂ NE RESPECTĂM !
  S-auzim numai de bine !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *