Supermarketul din drumul tău: Descoperă noua experiență de cumpărături la MyAuchan în stațiile Petrom din județul Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Profită de reduceri de peste 35% la o selecție de produse până pe 30 iunie

Magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul tău, au ajuns în stațiile Petrom din județul Harghita și au program non-stop*!

Cele 9 stații din județul Harghita au fost complet modernizate, iar acum te poți bucura de o experiență și mai bună pentru cumpărăturile tale zilnice. Cumperi tot ce ai nevoie pentru drum sau pentru acasă și economisești mai mult timp! În magazinele MyAuchan din stațiile Petrom găsești o gamă variată de până la 1.800 de produse.

Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan Petrom alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom îți pun la dispoziție o varietate mare de produse, calitate, prospețime, prețuri bune și servicii utile. Aici poți găsi atât produse pentru consum imediat, cât și pentru acasă, corner-ul cu excepționala cafea proaspătă Costa Coffee, ingrediente de bază (făină, mălai, orez, paste), produse proaspete (fructe, sandwichuri, lactate), sosuri, produse congelate, bere, vin, dar și alte băuturi, aperitiv sărat, dulciuri, produse de băcănie și non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, jucării, produse pentru copii și accesorii auto.

 

De asemenea, beneficiezi și de servicii utile, precum plata utilităților, a taxei de drum/pod, achiziții vignete și transfer de bani.

Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom sunt deschise non-stop* și sunt amplasate în localitățile Băile Tuşnad, Borsec, Cristuru-Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiu-Secuiesc și Topliţa.

*Cu excepția magazinului din orașul Băile Tușnad, deschis în intervalul 06:00-22:00.

Vino să descoperi noua experiență la cumpărături în drumul tău!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy