Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Toplița – exercițiu trimestrial de cooperare în cazul producerii unor inundații (FOTO)

Seara trecută, în zona Vâgani din Toplița, au fost mobilizate importante forțe și mijloace din cadrul instituțiilor cu rol în gestionarea unor situații de urgență generate de inundații.

Potrivit ISU Harghita, acesta a fost un antrenament foarte bun, atât pentru personalul care participă efectiv la fața locului pentru căutarea-salvarea eventualelor victime surprinse de viituri, evacuarea apei și a bunurilor materiale în caz de inundații, cât și pentru conlucrarea tuturor structurilor implicate în gestionarea acestor situații de urgență.

„Transmitem aprecierea noastră tuturor autorităților locale, voluntarilor și instituțiilor care au contribuit la desfășurarea în bune condiții a exercițiului: Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, Serviciul de Ambulanță Județean Harghita, SGA Mureș și, nu în ultimul rând, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Toplița.

În eventualitatea creării vreunui disconfort, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare pentru antrenarea forțelor, dar totodată, sunt benefice pentru întreaga comunitate, întrucât pot contribui la salvarea de vieți.”, precizează ISU Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.