Viteza face victime și dosare penale

0

Articol disponibil în: Română

Un conducător auto de 37 ani din Mărtiniş nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară care se deplasa din sens opus.

În data de 23.09.2015, ora 18.19, A.Z. , de 37 ani, din Mărtiniş, în timp ce se deplasa pe DJ 131/A în direcţia Băile Homorod – Mărtiniş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară cu plăcuţe de înmatriculare din Ungaria, condusă de B.L., de 63 ani, cetăţean ungar, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, A.A., de 50 ani, din Mărtiniş, pasager în autoturismul condus de A.Z., a suferit leziuni corporale, fiinf transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că plăcuţele de înmatriculare montate pe autoutilitară nu erau valabile.

Sunt efectuate cercetări, pentru comiterea infracţiunilor  de vătămare corporală din culpă şiconducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca după finalizarea acestora, dosarul penal întocmit în acest sens să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy