Consiliul Județean Harghita nu mai are bani pentru județ după ce a cheltuit sume fabuloase ca să se plimbe prin Ungaria

0

Articol disponibil în: Magyar Română

De-a lungul anului, foarte multe delegații ale instituției Consiliului Județean Harghita s-au plimbat prin multe țări, mai ales Ungaria, pentru interesul județului în teorie, dar în realitate pentru sprijinul FIDESZ la alegeri, fără vreun rezultat palpabil. Acum au cam ajuns la fundul sacului, pentru că vând, ca să facă rost de bani,  șapte apartamente care sunt folosite de DGASPC.

Când scriam de plimbările fără rost ale celor din Harghita prin Ungaria, nimeni nu dădea socoteală pentru banii cheltuiți, acum se pare că cineva trebuie totuși să explice ce s-a  întâmplat cu acești bani. Cel mai probabil se vor mai tăia masiv fonduri de la investiții, de la cazuri sociale și cine știe de pe unde vor mai tăia ca să acopere golurile făcute printr-un prost management al banului public.

Din păcate, acest prost management al banului public este scuzat de cei de la Consiliul Județean Harghita cu explicații despre cei care îi critică. Presa e rea sau e românească, sau e plătită de alte partide, de servicii, plus multe alte explicații de care râd și copiii.
Din păcate, cei care conduc acum Harghita și gestionează banul public nu au bărbăția să recunoască că au cheltuit aiurea banii ca să-ăi ajute partenerii politici care nu prea i-au ajutat la rândul lor.

Nu despre subordonarea politică a celor de la Consiliul Județean Harghita față de Orban este vorba, nu e despre cui fac ei campanie. Este vorba doar de faptul că pentru toate aceste plimbări cu miros politic au fost bani,  însă pentru oamenii din Harghita. Acum, în loc să se construiască noi locuințe în Harghita, consiliul județean începe să vândă din cele vechi ce aparțin DGASPC. Așa ceva nu s-a mai văzut nicăieri în România și nici în Ungaria.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy