Misiune de salvare în localitatea Ciobotani, județul Mureș – bărbat căzut într-o fântână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Joi, 4 iulie, în localitatea Ciobotani, județul Mureș, a avut loc o intervenție de urgență pentru salvarea unui bărbat căzut într-o fântână. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, echipați cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. De asemenea, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Stânceni pentru a sprijini acțiunea de salvare.

Ajunși la locul incidentului, forțele de intervenție au constatat că bărbatul se afla la o adâncime de aproximativ 9 metri și nu răspundea la încercările de comunicare. Echipajele de salvare au lucrat intens pentru extragerea victimei din fântână.

După ce a fost extras, s-a constatat că bărbatul are puls și respiră, dar nu răspunde la stimuli. Echipajul SMURD prezent la fața locului a preluat bărbatul pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale. În sprijinul echipajului SMURD s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Toplița.

Având în vedere starea critică a bărbatului, a fost solicitat un elicopter SMURD din județul Mureș pentru a transporta rapid victima la o unitate medicală specializată.

sursa foto: ISU Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy