Egy újabb szerencsétlen kísérlet arra, hogy a közigazgatási teljesítmény hiányát botrányokkal helyettesítsék

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Székelyudvarhelyen a teljes infrastruktúra romokban hever, de a polgármester talál időt zászlós botrányokra.

Székelyudvarhelyen továbbra is ugyanaz a régi probléma áll fenn. A polgármester kétségbeesett kísérletet tesz arra, hogy elrejtse azt a tényt, hogy a város romokban hever, és az infrastruktúra tönkrement, és az örök botrányt olyan zászlók kitűzésével provokálja ki, amelyek miatt a múltban szankciókat kapott. Természetesen ezek a zászlók nem jelképeznek semmi különöset, és csak ürügyet szolgáltatnak arra, hogy botrányt keressen, majd áldozatnak állítsa be magát azzal, hogy úgy tesz, mintha valakinek valami baja lenne vele.

A valóságban, ha a polgármestert valaha is érdekelte volna egy bizonyos szimbólum, például a magyar zászló, készíthetett volna egy dokumentációt, és benyújthatta volna a kormánynak, hogy bizonyos alkalmakkor engedélyezze a zászló kitűzését, hogy Székelyudvarhely minden utcáján loboghasson. De a valóságban a polgármester nem tett semmit ennek engedélyeztetésére. Ellenkezőleg, tudja, hogy amit tesz, az törvénytelen, de nagy szüksége van a botrányra, mert nem sok mindent tud felmutatni Székelyudvarhely lakosságának.

Tehát ez csak egy újabb szerencsétlen kísérlet arra, hogy a közigazgatási eredmények hiányát botránnyal helyettesítse.

I.R.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy